International *WORLDWIDE SITES

Eaton Enterprise Extended Battery Module image

Enterprise Extended Battery Module

De Enterprise Extended Battery Module (EBM) van Eaton is ontworpen als een optionele geïntegreerde reservestroombron voor de 3G Enterprise-voedingssystemen. Bij uitval van het wisselstroomnet levert deze module betrouwbare voeding die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt: van het buiten bedrijf stellen volgens de procedure tot langere bedrijfstijden om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Voor meer reservecapaciteit voor het leveren van het benodigde vermogen kunnen meerdere batterijmodules aan elkaar worden gekoppeld.

Deze module is plat en geschikt voor rackmontage; dit maakt hem geschikt voor de meest voor de hand liggende toepassing voor deze systemen, zoals racks in serverruimtes. De batterijmodules kunnen met eenvoudige plug and play-kabels worden aangesloten op de Enterprise-voeding. Er is geen specifiek gereedschap nodig, zodat installatie in een IT-omgeving uiterst eenvoudig is.

Door de schaalbaarheid van de EBM behoudt uw investering ook in de toekomst, wanneer uw netwerk aan steeds hogere eisen moet voldoen, zijn waarde. Naarmate uw netwerk in omvang groeit, voegt u gewoon meer EBM-modules toe.

Kenmerken en voordelen

  • Eenvoudige installatie
  • Montage in een slimline 19" rack
  • Lange bedrijfstijd - capaciteit 18 A/u
  • Modulair en schaalbaar
  • Onderhoudsvrije VLRA-batterijen
E-mail this page Print this page
Copyright ©2022 Eaton
All rights reserved.