International *WORLDWIDE SITES

Vermogensgelijkrichters 24 V en 48 V DC

Eatons DC-vermogensgelijkrichters van de 3G-serie zijn ontwikkeld voor een hoge vermogensdichtheid en een doelmatig gebruik, waardoor de aanschafkosten en bedrijfskosten aanzienlijk lager zijn. Met deze gelijkrichters is het stroomvoorzieningssysteem dankzij de mogelijkheid van horizontale of verticale montage, de universele wisselstroomingangen en de grote mate van schaalbaarheid uiterst flexibel, om het netwerk in de toekomst te kunnen uitbreiden.

Powerware EPR48-3G
Eaton EPR48-3G
(48 V) Enterprise-gelijkrichters zijn specifiek ontworpen voor zakelijke toepassingen zoals PoE en VoIP converged data-netwerken, apparatuur op klantlocaties en ook telecommunicatie-apparatuur in bermkasten waarvoor minder gelijkstroom vereist is.
Powerware APR24-3G
Eaton APR24-3G
(24 V) Access-vermogensgelijkrichters zijn specifiek ontworpen voor 24 V-toegangsnetwerken voor telecommunicatie en voor lichte industriële toepassingen, zoals basisstations voor mobiele telefonie, radiotrunknetwerken en SCADA-systemen.
Powerware APR48-3G
Eaton APR48-3G
(48V) Access-vermogensgelijkrichters zijn specifiek ontworpen voor toepassingen voor netwerktoegang, zoals basisstations voor mobiele telefonie, Wi-Fi-knooppunten, apparatuur op klantlocaties en apparatuur in bermkasten.
Energy Saver Rectifier
Energy Saver gelijkrichter
De Eaton APR48-ES Energy Saver gelijkrichter is ontworpen voor beheerders van telecommunicatienetwerken die de energiekosten van het hele netwerk willen reduceren door doelmatiger te werken en/of die de CO2-emissie aanzienlijk willen verlagen.
CR48-3G rectifiers
Eaton CR48-3G
(48 V) gelijkrichters voor Core netwerken zijn specifiek ontworpen voor toepassingen waarbij op grote schaal gelijkstroom vereist is, zoals bij datacentra en Core netwerken. Elke Core-gelijkrichter levert tot 5800 W gelijkstroom.
Overige gelijkrichters...

Go to top

E-mail this page Print this page
Copyright ©2022 Eaton
All rights reserved.