International *WORLDWIDE SITES

Telecom Matrix Inverter

Telecom Inverter Solution

De Eaton Telecom Inverter is een innovatieve inverter met dubbele ingang, ontworpen voor toepassingen waarbij een zeer hoge betrouwbaarheid van de wisselstroomvoeding vereist is. Met een ingang van 230 V AC naast de ingang van 48 V DC, biedt Eaton nu een oplossing die het hiaat tussen de traditionele UPS-systemen en conventionele inverters vult.

Door de innovatieve architectuur beschikken gebruikers over een schone, geregelde en ononderbroken wisselstroomvoeding naar kritische belastingen, met dezelfde n+x betrouwbaarheid als traditionele systemen voor gelijkstroomvoeding. Het ontwerp van de inverter garandeert een naadloze overdracht tussen de wisselstroom- en gelijkstroomingangen, zonder overdrachtstijd en zonder de noodzaak van een statische overdrachtschakelaar (STS).

Gebruikers kunnen kiezen tussen "Line Mode" en "Battery Mode". In "Line Mode" is de werking van de inverter vergelijkbaar met een dubbele conversie-UPS, trekt stroom uit het wisselstroomnet en levert afgevlakte en geïsoleerde wisselstroom aan de belasting. In "Battery Mode" trekt de inverter stroom uit de gelijkstroomingang. Wanneer de voeding naar de gewenste ingang wordt onderbroken, schakelen de inverters naadloos over naar de alternatieve ingang, zonder dat de voeding naar uw kritische wisselstroomlasten wordt onderbroken.

De Eaton Telecom Inverter kan worden geconfigureerd met een optionele controllermodule en/of bypass-schakelaar ten behoeve van onderhoud. De controller met bewakingsfunctie geeft realtime informatie over de toestand van het systeem door middel van uitgebreide LCD/LED-displays, en maakt het mogelijk via het toetsenblok systeemparameters in te stellen. Via de communicatie-interface kunnen gebruikers het systeem op afstand bewaken en sturen.

Met de optionele bypass-schakelaar voor onderhoud kunnen gebruikers de belastingen handmatig tussen voeding vanaf de inverter en het wisselstroomnet schakelen, zodat het totale invertersysteem kan worden uitgeschakeld terwijl de belastingen toch worden voorzien van netvoeding.

E-mail this page Print this page
Copyright ©2022 Eaton
All rights reserved.