Matrix 2000 Standalone Inverter

Matrix 2000 frittstående vekselretter

Eatons Matrix 2000 frittstående vekselretter er utviklet til bruk i telekommunikasjonssystemer der det er nødvendig med en meget funksjonsstabil vekselstrømforsyning. Den høye virkningsgraden og kompakte størrelsen gjør Matrix 2000 vekselretter til en enestående løsning for strøm til alle typer kritisk vekselstrømsutstyr.

Matrix 2000 frittstående vekselretter gir 2000 W funksjonsstabil vekselstrøm i en pakke på 1 U x 19" for rackmontering som omfatter en innebygd Static Transfer Switch (STS) (statisk lastbryter). STS-en svitsjer automatisk og umiddelbart vekselstrømseffekten fra DC-vekselretteren til en alternativ kilde som for eksempel lysnettet (og tilbake). Dette gir lasteutstyret ekstra sikkerhet fra DC-vekselretteren.

Matrix 2000-løsningen anvender digital mikroprosessorstyring til å sikre maksimal ytelse under alle driftsforhold. Den innebygde kontrolleren oppgir status i sanntid via omfattende LC/LED-skjermer, og gjør det mulig å stille inn programmer via en tavle med tastaturfelt.

Matrix 2000 frittstående vekselretter omfatter et innebygd USB-grensesnitt til overvåking og kontroll.

E-mail this page Print this page
Copyright ©2022 Eaton
All rights reserved.